• Meny
  • Meny

Spanske jenter

Det vil være umulig å gi en fullstendig oversikt over hvordan de spanske jentene er av utseende og oppførsel, dette ville heller ikke vært rettferdig ovenfor de spanske jentene da alle er forskjellige på hver sin måte, men noen likhetstrekk ser ut til å gå igjen når det gjelder utseende og oppførsel.

Spanske jenters utseende

Det typiske spanske, kvinnelige utseende bunner ut i mørkt og glansfullt hår, hasselnøttbrune øyne, timeglassfigur og en hud som gjerne er gyldenbrun i perioden mars-oktober, men hvitere i vinterperioden. Spanske jenter er perfekte for deg som liker jenter med former på de rette stedene, det vil si mer fylde på rumpe og bryster til tross for at midjen holder seg smal. Personligheten deres blir ofte beskrevet som varm, omtenksom, sensuell og lidenskapelig.

Hva verdsetter spanske jenter hos en mann?

Vil du virkelig bli verdsatt hos spanske jenter så er det en fordel at du holder et lite øye med hvordan du selv ser ut og ikke lar deg selv forfalle. De vet å sette pris på en mann som titter innom treningsstudioet av og til og som holder et fornuftig øye over kostholdet. Oppblåsthet og grov skryting faller aldri i god jord hos ei spansk jente, men de har sansen for god kommunikasjon, ærlighet og en dose mysteri.

Hvor er det best å møte spanske jenter?

Grunnet deres livlige personlighet og lidenskapelighet så elsker spanske jenter en tur på byen. Du kan meget godt treffe spanske jenter på butikken, stranda og lignende, men det hele vil være enklere om du drar til utesteder der de lokale jentene oppholder seg. Og som vi alle vet så fører gjerne godt drikke til et enda bedre humør…

En annen positiv fordel med å møte jenter på utesteder er at dette fort kan føre til dansing, og er det noe spanske jenter elsker så er det nettopp å bevege kroppen i takt til musikk. Er du ute etter fysisk kontakt med en spansk jente så er dette ofte enklere på et dansegulv da dette faller naturlig i en slik setting, fremfor over en middag eller en pils.

Typiske spanske jentenavn

Et likhetstrekk man ser hos en god del spanske jentenavn er at navnet veldig ofte slutter på ”–a”. På listen over de mest populære spanske jentenavnene ligger navn som Alejandra, Catalina, Isabel, Lola, María, Savanna og Veronica.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar