• Meny
  • Meny

Info om Barcelonas billige hostels

Barcelona er en usedvanlig by på mange måter. Den er stor, den er ren, den er vennlig, og ikke minst, det er utrolig mye man kan se og gjøre i den.

Derfor er det mange turister som kommer til byen i den hensikt å bruke mest mulig tid ute, og derfor bare trenger et helt enkelt sted å parkere bagasjen, dusje og sove.

Hostalin Barcelona Gran Via

Da velger mange å leie seg inn på et hostel fremfor et hotell, da et hostel som regel kun har de aller mest grunnleggene fasilitetene i forhold til et hotell og prisen gjerne blir deretter.

I Barcelona finnes det mange hostels man kan velge blant, og Hostalin Barcelona Gran Via er ett av disse. Her får man en enkel seng å sove i, man får tilgang til et felles bad og toalett, og det er en enkel kjøkkenkrok med kokemuligheter. Videre er det trådløst internett og det er en stor felles terrasse.

Hostellet er sentralt plassert i Barcelona, og det er under en kilometer ned til Las Ramblas.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Hostal Radio

5656875_39_z

Et annet noe mindre sentralt hostel er Hostal Radio, som i tillegg til de ordinære fasilitetene som trådløs internett, bagasjeoppbevaring og safe, også har en stor balkong, kaffekokere på rommet samt takvifter. Hvilket kan være en stor fordel, spesielt hvis man besøker Barcelona i den varmeste perioden.

Hostal Radio er relativt nyoppusset, og ligger innenfor gangavstand til en rekke severdigheter. Det er også kort vei til kollektive transporter og det finnes flere gode restauranter i området.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *