• Meny
  • Meny

Beste hotell i Barcelona – opplev storbyen

Barcelona kombinerer det meste et storbyhjerte kan ønske seg.

Her får du blendende arkitektur, enestående severdigheter, fantastisk mat, et uslåelig uteliv og shopping på øverste hylle.

Byen er en av de mest populære destinasjonene for urbane nordmenn. I Barcelona er det spesielt viktig å velge et hotell som gir enkel tilgang til herlighetene.

Eksklusivt hotell i strandkanten

innflygningen til El Prat, flyplassen i Barcelona, ser du det speilblanke bygget som huser W Barcelona. Dette er et hotell med fem stjerner som ligger rett på stranda, med eget spa, treningsstudio, fantastiske restauranter og en råtøff nattklubb i hotellets toppetasje.

W har eget utendørs svømmebasseng som er perfekt til å slappe av ved, kanskje med et avbrekk ned til stranda for en frisk dukkert i Middelhavet. Om du er på jakt etter et billig hotell i Barcelona, kan du glemme W. Her er det nemlig dyrt og særdeles eksklusivt. Likevel er hotellet såpass stort at de lokker med spesialtilbud i enkelte perioder, og det er fullt mulig å skaffe gode priser.

Flere bilder, priser og ledige rom her

Stilfullt hotell

Er du ute etter luksus og stil, uten å måtte blakke deg helt, anbefaler vi TWO Hotel Barcelona by Axel. Det kronglete navnet til tross, dette er et hotell som virkelig tar kundenes behov for komfort på alvor. Hele komplekset har et lekkert og moderne design, helt ned til minste detalj.

Takterrassen er et glimrende sted for en drink og avslapping etter travle dager i Barcelonas spennende distrikter, og du kan ta deg en velfortjent dukkert i bassenget som har egen bar. Hotellet ligger ikke langt fra Placa d’Espanya og den vakre Juan Miró-parken, samt har metrostasjonen Rocafort nærmest utenfor hotelldøra.

two-hotell-barcelona-reise

Flere bilder, priser og ledige rom her

Sentralt og stille

Det er ikke til å unngå at tilreisende til Barcelona bruker tid på den lange parallellgata Les Rambles. Avenyen går fra havna og Mirador de Colom, helt opp til Placa de Catalunya. I sistnevnte ende finner du det gigantiske shoppingsenteret El Corte Inglés, med tonnevis av eksklusive merkevarer.

Derfra har du de viktigste shoppingområdene i byen. Mange foretrekker å finne seg et hotell med enkel tilgang til alt dette. Et anbefalt hotell i så måte er Dalia Ramblas, kjekt beliggende i en rolig sidegate til Les Rambles. Hotellet er pent og moderne, med akseptable priser til dette området å være. Her kan man ofte gjøre et kupp om man er tidlig ute med bestillingen.

dalia-ramblas-hotell-reise

Flere bilder, priser og ledige rom her

Overkommelig luksushotell på Les Rambles

Om vi holder oss til Barcelonas famøse aveny Les Rambles, og ønsker litt mer luksus, er Royal Ramblas et velegnet hotell. Bygget ligger i selve hovedgata, med Placa de Catalunya like ovenfor. Interiøret er moderne og typisk mange designhotell i Barcelona. Hotellet scorer spesielt bra på alle målinger som har med service å gjøre. Herfra har du enkel tilgang til det meste byen har å by på, spesielt når det gjelder shopping og uteliv.

Flere bilder, priser og ledige rom her

Tilbake til stranda

Beveger vi oss tilbake til strandområdet, har vi flere eksklusive og spennende hotell å velge i. En favoritt er Pullman Barcelona Skipper, der alt er bortimot like bra som W Barcelona, men til en mer overkommelig pris. Hotellet har en lekker takterrasse med svømmebasseng, der man kan nyte solnedgangen og havutsikten med god drikke i handa. Området rundt byr på flere av byens beste nattklubber og restauranter, og man har svært kort vei til stranda. Selv om Pullman Barcelona Skipper er blant de dyrere hotell i byen, kan man tidvis finne svært gode priser på overnatting.

pullman-barcelona-hotell-reise

Flere bilder, priser og ledige rom her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *