• Meny
  • Meny

Beste utesteder i Barcelona

Det sies at utelivet i Spania er som en helt egen måte å nyte livet på for de innfødte. Dette bekreftes når man ser hvilken lidenskap, stemning og hygge som er blant spanjolene når de er ute på byen. Barcelona er en av Spanias aller mest populære destinasjoner, noe som sikrer at du vil finne en meget variert uteliv i byen.

Her er noe for deg som er fan av lounger og jazzmusikk, men også for deg som liker de seksuelt ladde og hete kveldene på en stekende nattklubb fyllt med lettkledde damer og sexy menn. Spanjolene er dessuten veldig glade i nordmenn så det er null problem å finne seg et eventyr for natten med en av lokalbefolkningen.

Moog

Midt i sentrum av Barcelona ligger Moog i en sidevei fra den kjente gata La Rambla. Moog er først og fremst et lite utested med et svært rykte de opprettholder kveld etter kveld med det nyeste av det nye innen elektronisk musikk. Moog er utmerket for deg som elsker nyskapende elektronika, men musikken her er så tilpasset dansing at den tiltrekker mennesker som i utgangspunktet ikke har elektronisk musikk som sin favoritt.

Utestedet er åpent hele uken fra midnatt til morgengry, 365 dager i året. Helgene er alltid gode på Moog, men tradisjonelt sier de besøkende at mandager og tirsdager gir en enda råere festopplevelse.

Row 14

I nærheten av flyplassen El Prat kan du finne dette utestedet som går for å være et av Barcelonas aller beste. Row 14 har noe av de råeste lydsystemene i Barcelona, samt to terasser og svære områder både innendørs og på taket. Alt i alt så kan Row 14 likne på de råeste toppstedene på Ibiza med enorme loungeområder, de villeste festene og åpningstider langt utover natta.

Row 14 er et must for deg som elsker clubbing og musikk som dubstep, house, techno, d’n’b og store navn som Richie Hawtin og Laurent Garnier. Selv om Row 14 befinner seg et stykke utenfor sentrum så er det absolutt verdt turen da du kommer til et sted som ikke mange turister kjenner til med den mest ekstreme takterassen på et utested noensinne.

Mac Arena Mar Beach Club

Dette er spesielt stedet du burde feste om sommeren på grunn av den utmerkede plasseringen helt nede ved sjøen. Like ved utestedet finner du en vakker plantasje som er med på å bygge opp totalopplevelsen rundt dette herlige utestedet. Selv om Mac Arena Mar Beach Club holder det vileste livet på fredag og lørdag, kan du også finne et kokende liv på søndager da stedet arrangerer ulike temakvelder.

Dette er spesielt et godt utested for det som elsker utesteder som holder til MIDT på stranda med store sittegrupper og mennesker i lett bekledning.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *