• Meny
  • Meny
uteliv Spania Ibiza bargate utesteder barer

Uteliv i Spania

Spanias uteliv kan ikke engang sammenliknes med det man har i Norge, her reiser man virkelig til en annen form for festing. Det handler ikke om å spare seg hele uka for så å drikke seg snydens i helgedagene, men snarere spre det ut over flere dager og heller ikke drikke så enormt mye på en gang. Med et mer moderat alkoholinntak holder spanjolene det gående ut til morgentimene grunnet de gunstige åpningstidene for diskotekene.

Lange netter

En typisk utekveld for spanjolene starter ofte med et god, spansk mat i 23-tiden akkompagnert med god vin som cava eller den gode vinbaserte drikken sangria. Deretter går turen videre til en bar eller et av diskotekene som gjerne ikke åpner før 01.00. Uansett hva smaken din er så finner du en bar, en nattåpen kafé, pub eller diskotek som treffer din smak.

Skal du virkelig feste på spansk vis så gjelder det å ha på seg gode sko for lange netter fylt med dans og moro. Ikke forvent at gatene tømmes 03.00 slik det gjør i Norge, i Spania virker det som livet i byen aldri dør ut. Det er ikke heller slik at bylivet kun er for de voksne etter klokken 21.00. Barna blir gjerne med på de sosiale middagene som finner sted i byens restauranter mellom 22.00 og midnatt.

Madrid og Barcelona

uteliv Spania Ibiza bargate utesteder barer Barcelona

Utelivet i disse byene har rykte på seg for å være et av de beste i verden. Her finner du alltid liv, spenning og glade mennesker uansett når du måtte stikke på byen. Både Madrid og kystbyen Barcelona har et bredt utvalg diskoteker for deg som vil danse og feste fra midnatt og til de tidlige morgentimer.

Dersom du vil føle på den sensuelle spenningen som ligger i det spanske utelivet burde du besøke en av «diskobarene». Disse barene spiller en miks av dance, rock og salsa og er fulle av lidenskapelige spanjoler som gjerne tar deg med på en sensuell dans.

For å roe ned etter en heftig kveld på byen så treffes ofte innbyggerne i den spanske hovedstaden til en kopp med sjokolade på en av byens Chocolaterias.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *