• Meny
  • Meny

Billig shopping gjør du på Primark i Barcelona

For mange er en tur til Primark en selvfølgelighet ved besøk av nytt reisemål. Med sine lave priser og gode utvalg er det jammen ikke rart at så mange har lagt sin elsk på kjeden. Her får du nemlig svært mye for pengene!

Rent økonomisk kan du spare tusener ved å kjøpe klær og annet på Primark sammenlignet med å kjøpe det tilsvarende i butikker hjemme. Plutselig er flybillettene spart inn. Det er ikke verst.

Vi skal nedenfor ta en titt på de ulike Primark-butikkene i Barcelona. Totalt er det tre stykker i byen, alle plassert på hver sin kant av sentrum. Heldigvis ligger de godt plassert av hensyn til kollektivtrafikk.

Primark (Splau):

Stor butikk fordelt på to etasjer. God variasjon i utvalg, både for menn og kvinner. Mye å tilby innen sminke, sko, vesker og nødvendigheter til hjemmet. Hyggelige ansatte.

Plasseringsmessig den mest avsideliggende av alle butikkene i byen med sin beliggenhet 10 km vest for sentrumskjernen. Av hensyn til dette ville jeg valgt en annen butikk, med mindre du bor i nærområdet.

Adresse:
C.C. Splau
Avda. del Baix Llobregat, s/n
08940 Cornellà de Llobregat

primark-barcelona-butikk-tips

Primark (L’illa Diagonal):

Dette er min personlige favoritt blant de tre i Barcelona. Butikken er en del av kjøpesenteret L’illa Diagonal og tilbyr i så hende muligheten til å kombinere shoppingen med andre alternativer. Anbefaler at du legger lunsjen til kjøpesenterets mathall. Her har de mat i toppklasse!

Butikken i seg selv er å regne som et godt funn. Lave priser og et herlig utvalg. Fornuftig inndelt i avdelinger for menn og kvinner. T-skjorter og topper til 20 kroner, gensere til 50 kroner og jeans til 150 kroner. Her kan du gjøre særdeles mange gode kjøp!

Tildels mye folk, særlig på lørdager. Med et effektivt kassesystem går køen heldigvis ganske raskt unna.

Enkelt å komme seg til senteret ved hjelp av T-bane og buss.

Adresse:
C. C. LoIlla
Calle Deu I Mata 69-99
08029 Barcelona

Primark (Diagonal Mar):

Ligger plassert ca. 5 km fra sentrumskjernen. Gode muligheter for å bruke T-bane og buss for å komme deg til butikken.

Som de andre butikkene har denne også et bredt utvalg av klær for begge kjønn. Dessuten et flott spekter av klær og produkter til barn. God valuta for pengene av hensyn til kvalitet sett i forhold til hva du betaler. Kom gjerne tidlig om morgenen, eller litt tidlig på ettermiddagen. Mest besøkt kl 12.00 og 18.00.

Adresse:
C.C. Diagonal Mar
Avinguda Diagonal 3
08019 Barcelona

Les også: Shoppingtips for Barcelona

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *