• Meny
  • Meny

Shoppingtips for Barcelona

Barcelona er den perfekte blanding av strandliv og byliv. Byen har et svært pulserende folkeliv og en gnist du bare er nødt til å oppleve. Shoppinggale vil også finne seg svært til rette i denne byen da utvalget butikker passer noe for enhver gane. Selvfølgelig har Barcelona sin andel luksuriøse moteforretninger, men du tilbys også mangfoldige muligheter innen vintage, second hand, lavprisshopping og øvrig spansk shopping.

Shoppingtips for jenter

1. Bershka

Dette er navnet på den kjente butikken som er beregnet for jenter i alderen 15-30 år. Bershka er perfekt for å dekke alle basisklær som jeans, topper, t-shirts og kjoler. Prisene er det heller ingenting å si på. Jeans finner du fra 15 euro og kjoler fra 10 euro.

Adresse: Av. Portal d’Angel, 15-17

2. Massimo Dutti

Massimo Dutti kan betegnes som hakket mer eksklusivt og sofistikert enn Bershka. Dette er stedet å shoppe når du vil ha tak i klær som egner seg for de mer elegante anledninger som ball, konferanser og businessmøter. Klærne har en noe mer spansk look enn de øvrige kleskjedene i Spania som er kjent internasjonalt. Se spesielt etter blazerne, skinnjakkene, buksene og det essensielle tilbehøret.

Adresse: Av. Portal d’Angel, 16/ Carrer Pelai

3. Calle Tallers

Calle Tallers er navnet på et strøk som ligger mellom Plaza Universitat og den kjente gaten La Rambla. I dette strøket burde du gå dersom du elsker vintage og second hand. Et must dersom du elsker klær fra 50-, 60- og 70-tallet. Strøket egner seg også for shopping av musikk.

4. Humana

En svært god bruktbutikk som egner seg for både kvinner og menn. Leter du godt kan du finne ekstremt gode kjøp innen kvalitetsvintage. Humana har et godt utvalg av sko og jeans, men spesielt også høst- og sommerjakker.

Butikken har det samme utvalget som flere andre butikker innen vintage, men kan skilte med bedre priser. Som en ekstra bonus går en del av butikkens inntekter til veldedighetsarbeid i Afrika og Asia.

Adresse: Ronda Universitat, 19

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *