• Meny
  • Meny

Butikker i Barcelona

Barcelona kan tilby fenomenale muligheter når det kommer til shopping. Ikke bare er utvalget av butikker ekstraordinært, men de er også konsentrert innenfor et relativt lite område, som igjen fører til at du rekker svært mye shopping om du velger å legge en weekendtur til Barcelona. Klær og sko for damer er særdeles utbredt, men også gutta kan glede seg over et overveiende assortiment.

Shopping for damer i Barcelona

Klær:
Barcelona har hundrevis av klesforretninger rettet mot damer, de fleste lokalisert i området rundt gaten Passeig de Gràcia. Her ligger butikker som Chanel, Escada, Podivm, Tanganika og Pronovias. Barcelona er i aller høyeste grad et samlingspunkt for designere som åpner sine egne butikker. Natalie Capell, Javier Simorra og Carolina Herrera er eksempler på nettopp denne praksisen. Fortvil ikke, kjedebutikker som H&M, Mango, Zara og Massimo Dutti er også sterkt representert.

Vintageklær kjøper du i gaten Reira Baixa i El Rival. Et mekka for deg som elsker festkjoler, kostymer, skjorter, sko og tilbehør datert helt tilbake til starten av 1900-tallet. Butikkene Lailo og Mies & Felj dras ofte frem som spesielt gode forretninger innen vintage.

Sko:
Gå langs Portal del Angel og Rambla Catalunya og du vil føle deg bortskjemt over hvor mange alternativer du faktisk har. Sammen med Passeig de Gràcia, er disse gatene utmerket for shopping av luksussko ala Jimmy Choo og Bottega veneta. Se også etter Tascón, en kjede som primært satser på sko av spanske merker. La Manual Alpargatera er et fantastisk alternativ om du er ute etter espandrillos. Elegante pumps til festlige anledninger har de hos Cherry Heel.

Vintagesko: Som tidligere nevnt så burde du legge denne shoppingen til gaten Reira Baixa.

Badetøy/undertøy:
Ta turen innom Calzedonia eller Woman’s Secret. Butikkene tilbyr en rekke fine bikinier, badedrakter, hotpants, BHer og pysjamaser. Vurder også et besøk til Lisa Wixell, en svensk designer som har satt seg opp i Barcelona. Sensuelt, fransk undertøy kjøpes hos Le Boudoir.

Salgstider:
Vintersalg: Fra andre uken i januar til slutten av februar.
Sommersalg: Fra 1. juli til slutten av august.

Åpningstider blant Barcelonas butikker:
Som regel mandag til lørdag, fra 10.00 – 20.30. Enkelte butikker holder siesta fra 14.00 – 16.00.

Les også om handlegater i Barcelona.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *