• Meny
  • Meny

Handlegater i Barcelona

Barcelona er å regne som et shoppingparadis med sitt enorme utvalg av motebutikker, second hand og lavprisbutikker. Likeledes finner du også de kjente, kommersielle butikkene som du finner hjemme, deriblant H&M, Zara og Mango. Det skorter heller ikke på shoppinggater i Barcelona.

La Rambla spiller hovedrollen når det gjelder Barcelonas gater. Først og fremst er La Rambla et naturlig samlingspunkt for gateartister, salgsboder og spisesteder, men kan også by på noen godkjente shoppingalternativer, da spesielt innen blomster, kunst og bøker. Dessverre er den gjenstand for en god del ræl og suvernirer til turister, og følgelig er det ikke her du vil gjøre den aller beste shoppingen.

Luksusbutikker i Barcelona

Barcelonas nest mest kjente gate lyder blant mange navnet Passeig de Gracia. Har du shoppingbudsjett i størrelsen “1 x månedslønn”? I så fall gjør du rett i å peile deg inn mot Passeig de Gracia. Gaten er kjent for sine luksusforretninger, med Chanel, Jimmy Choo, Manolo Blahnik, Dolce & Gabanna og Louis Vuitton blant tilbyderne. Dette er stedet der luksusvarene lekent lokker på deg, men også et godt alternativ for mer prisfornuftig shopping hos Calzedonia, Woman’s Secret, Mango, H&M og Zara.

Moteklær til en akseptabel pris kan du finne hos butikkene i Portal de l’Angel. Gaten er dog ikke like fasjonabel som Passeig de Gracia, men kontrer med å være et utmerket alternativ for mer lommebok-vennlig shopping, da spesielt for unge i alderen 15-30. Inneholder butikker som Mango, Massimo Dutti, Zara, Bershka, Benetton og Camper, samt det spanske varehuset El Corte Ingles. Undertøy kan kjøpes hos Intimissimi, Women’s Secret eller Yamamay.

Vintage i Barcelona

Dersom kommersielle butikker og kleskjeder ikke er din kopp te, og du snarere leter etter noe virkelig autentisk, burde du dra til området El Raval og gaten Carrer de la Riera Baixa. Denne smale gaten er kjent for å huse gode vintagebutikker, boutiques, second hand, indie-produkter, samt ting og tang fra andre land og kulturer du ikke vil finne i den kommersielle kjernen. Prøv eksempelvis butikken Lailo med klær fra fra 1930-tallet og alle de etterfølgende ti-årene. Dette er gaten å besøke om du er ute etter originale kjoler, kostymer og sko fra 50-tallet, og klær som ingen andre er i besittelse av.

Lyst til å lese mer om shoppingtips for Barcelona? Ta en titt på artikkelen om butikker i Barcelona.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *