• Meny
  • Meny

Anbefalte hoteller i Barcelona – disse burde du velge!

Har man først valgt å legge ferien til Barcelona er det fristende å la seg skjemme bort av all den luksus det er mulig å tilegne seg under oppholdet.

Spanjolene er svært vennlige og serviceinnstilte, noe som gjenspeiler seg i hotellene deres. Mange av hotellene tilbyr tjenester og fasiliteter man bare kan lene seg tilbake og nyte så godt man kan. Og det med god samvittighet.

Hotel SB Diagonal Zero Barcelona

barcelona1

Et av Barcelonas mange hoteller, Hotel SB Diagonal Zero Barcelona, ligger bare noen få minutter fra både handlesenter og strand og har en egen båthavn.

Det har selvfølgelig alt hva en ferierende kan ønske seg, kabel-tv, trådløst internett, betjent spaavdeling og mye mere. Dessuten egner det seg godt for forretningsreisende, da det også finnes et døgnåpent forretningsenter, med både møte- og konferanserom tilgjengelig.

Hotellet har også en egen nattklubb, og det finnes flere i områdene rundt.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Hotel Barcelona Princess

Hotel Barcelona Princess er et annet vekjent hotell i byen, noe mer tilrettelagt for ren turisme. Her finnes selvfølgelig også alle de fasiliteter et behagelig opphold vil nyte godt av, blant annet trimrom, helsestudio, badstue og restauranter. Dessuten finnes det to utendørs svømmebasseng, hvorav et av dem er utstyrt med egen bar.

Både kabel-tv og internett er installert, det er kort vei til kollektive transportmidler og severdigheter, og som om ikke det var nok, så får man utdelt både badekåpe og tøfler så man virkelig får følelsen av luksus.

Hotellet har også egen kafé og lunsjbar, og det finnes flere gode restauranter og nattklubber i nærområdet.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *