• Meny
  • Meny

Rimelige hoteller med mye valuta for pengene

Barcelona er Spanias nest største by, og har en befolkning på godt over 1,6 millioner innbyggere.

I tillegg ankommer det nærmere seks millioner turister til byen hvert eneste år, og hotellene registrerer over 12 millioner overnattinger årlig. Dette bidrar selvfølgelig til at Barcelona har et svært rikholdig utvalg av hoteller og andre overnattingsteder, i alle prisklasser og kvaliteter.

Hotel Barbara

Selvfølgelig gjelder regelen om at man får hva man betaler for også i Barcelona, men faktisk kan man få veldig gode hotellrom til en svært billig penge, uten egentlig å gå på akkord eller kompromiss med hverken komfort eller service.

Hotel Barbara er et lite hotell omtrent så midt i Barcelona det er mulig å komme, og flere av byens beste severdigheter ligger innen gangavstand.

Dog er det minimalt med fasiliteter på Hotel Barbara, det er et rom med seng, toalett og bad, tv, trådløst internett og frokost som er inkludert i prisen. Ingenting annet, men det lille som er, er derimot av grei kvalitet.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Hotel Bonanova Park

Et annet forholdsvis rimelig hotell i Barcelona er Hotel Bonanova Park, som ligger noe utenfor selve bykjernen. Det er noen kilometer å reise for å komme til de nærmeste attraksjonene, men da Barcelona har et svært godt kollektivtilbud er egentlig ikke dette noe problem utover å være litt tidkrevende.

Hotellet har et veldig godt rykte og har en mengde fasiliteter til rådighet for gjestene. Dette er ting som trådløst internett på rommene, kabel-tv, hårføner, minibar, gratis spanske aviser og vaskeritjeneste.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *