• Meny
  • Meny

Overnatting i Spania

Som tilreisende til Spania har du drøssevis av alternativer når du skal bestemme deg for hva slags overnatting du kunne tenke deg.

Alternativene er blant annet hotell, leiligheter, feriehus, hostels, slott, båt med mer. Disse alternativene kommer også i alle slags prisklasser.

Hotell

Dette er alternativet som gir deg aller størst valgfrihet. Hotellrommene finnes i alle prisklasser og alle slags stiler. Flere hoteller retter seg mer inn mot nytelse og avslapning, mens andre hotell holder den mer rocka stilen. Dette kan man se spesielt mye av i Barcelona og Madrid. Her finner man også et godt utvalg av designhoteller som har de vakreste bilder brukt som tapet på hotellrommenes vegger.

Se hva det vil koste for hotellrom i Spania

Leiligheter

Om du dropper hotellrommet til fordel for å leie en leilighet så kan du få mye ekstra plass å boltre deg på. Dette er veldig ypperlig for deg som vil få litt mer av den bofølelsen du har hjemme med et kjøkken som er fullt utstyrt med alt det du trenger og et sofaområde du kan slappe av i etter en deilig natt på et av Spanias utesteder.

Leilighetene finnes som regel i området fra 30-80 kvm.

Hostels

Herberge eller hostels som man gjerne kjenner det som på engelsk er veldig gunstig for deg som ønsker billig overnatting. Her deler du rom med gjerne 3-4 andre mennesker og har øvrige oppholdsrom dere kan oppholde dere på.

Hostels kan være utmerket for de som ønsker å finne venner på sin reise og andre de kan dra ut på byen sammen med. Prisene på hostels i Spania finner du ned i 50 kroner per soveplass.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *