• Meny
  • Meny

Hvilke restauranter skal du besøke?

Spania bugner over av god mat i alle varianter og fasonger, og det finnes bokstavelig talt noe for enhver smak. Barcelona er en internasjonal storby med millioner av turister årlig, og har følgelig en rekke gode restauranter med allsidige retter fra det spanske kjøkken på menyen.

Sesongbetont meny

Som i de fleste andre spanske provinser og regioner er også Barcelona og Catalonia tradisjonelt tilhengere av å bruke lokale råvarer så langt det er mulig, noe som er svært tydelig i restaurantene.

En av restaurantene er Carmelitas som byr på spansk cuisine på sitt beste. På grunn av den nære beliggenheten til Boqueriamarkedet, er maten her laget av usedvanlig ferske råvarer, og tilhører alltid retter fra den sesongen man til enhver tid er i. Her serveres tradisjonelle katalanske retter av kjøtt, fisk og grønnsaker, men man kan også bare nyte en kopp kaffe hvis man ønsker det.

Internasjonal gourmet

Otman er en svært populær restaurant man kanskje trenger litt hjelp for å finne. Den er nemlig svært diskré, både i beliggenhet og utseende, men maten derimot skal være svært god.

Restauranten byr på en blanding av spanske og marokkanske retter, og fisk opptar en stor del av spisekartet.

Vil man derimot heller ha en smak av det autentiske Spania, er det pinxtos man skal holde utkikk etter. Pinxtos er baskernes variant av tapas, men kjennes igjen på at de er mer svulmende både i smak og utførelse. Et godt sted å gå for en god omgang pinxtos er restaurant Irati i det gotiske kvarteret.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *