• Meny
  • Meny

Golf i Spania

Om du enten er totalt nybegynner eller viderekommende innen golfsporten så finner du noe som passer din ferdighetsgrad blant Spanias golfbaner. Har du lyst til å prøve denne sporten for første gang for å se om dette er noe for deg så har golfbanene meget dyktige instruktører som skaffer deg dreis på kølla innen kort tid. Uansett så er golf en super hobby dersom du vil teste noe nytt.

Spania har vær og klima som gjør at du kan spille golf året rundt. De aller mest populære områdene ligger rundt Andalucia og Costa del Sol som befinner seg ved sørkysten av Spanias fastland. Prisene for å spille spenner fra luksuspakkene til budsjettpakkene, så det er absolutt mulig å finne billig golf i Spania.

Golfbaner i Spania

I området langs Costa del Sol finner du i overkant av 30 golfbaner, mens området som kalles Andalucia har rundt 60 flotte golfbaner totalt. Spesielt kan banen med navn Valderrama anbefales. Dette er en av Spanias mest kjente golfbaner som stod som vertskap for Ryder Cup i 1997 og ellers en del andre turneringer.

Banen Monte Mayor er en perfekt bane dersom du er glad i baner med mye vakkert klippeterrend og utsikt over Middelhavet. Det er spesielt i området rundt Marbella den høyeste andelen golfbaner langs sørkysten av Spania befinner seg. Populære golfbaner i Marbella er blant annet Los Arqueros, Marbella Golfklubb og Dama de Noche.

I nærheten av Barcelona er ikke konsentrasjonen av golfbaner like stor som ved Costa del Sol, men også her finnes det gode golfbaner. Et eksempel på dette er Emporda Golfklubb som er designet av Robert Van Hagge og med beliggenhet nordøst for Barcelona – en av Europas viktigste havnebyer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *