• Meny
  • Meny

Costa del Sol

Langs sørkysten av Spania finner man området med navn Costa del Sol. Dette området består av en rekke vakre byer som Marbella, Malaga og Estepona og har en idyllisk plassering like ved Middelhavet. Mer presist så strekker Costa del Sol seg fra Manilva i vest til Nerja i øst.

Costa del Sol er viden kjent for å kunne tilby avslappende solskinnsdager akkompagnert av kalkhvite, små bygninger, rene strender og vakker natur. Området fungerer som et trekkplaster for golfentusiaster, men også for mennesker glade i vannparker, dyrehager, store parker, museer og kasinoer.

Vær

costa del sol blanca vaer klima temperatur Spania

Været i Costa del Sol er sommerstid virkelig stekende og godt. Her er stikkord som lette klær og solfaktor helt essensielt. For å si litt om temperaturen i Costa del Sol vinterstid så er det ikke utenkelig at du vil oppleve 20 varmegrader dersom du drar til Costa del Sol rundt juletider. Temperaturen er også såpass behagelig i vintermånedene at du kan gå rundt i t-skjorte i januar.

Uteliv

Som med resten av Spania så vet også innbyggerne i Costa del Sol å feste til de tidlige morgentimer. Like etter middagstider i Costa del Sol så våkner barene til liv og tilbyr deg live-musikk i alle sjangre, avslappende loungefølelse og en rekke virkelig ville nattklubber som koker fra 03.00 og til 09.00.

Mat og drikke

costa del sol blanca vaer klima temperatur Spania mat drikke

Restaurantutvalget i Costa del Sol serverer deg mat fra alle verdenshjørner, men kanskje aller mest spansk mat. Her holder maten et lavt prisnivå, men samtidig høy kvalitet. Langs strendene i Costa del Sol vil du finne strandbarer som i tillegg til enkel og rask mat også serverer deg god øl, vin og velmiksede drinker.

På supermarkedene så finner du i hovedsak produkter laget og dyrket i Spania. Vinen du finner er også nesten utelukkende laget i Spania. I Costa del Sol er hyllene fulle av cava, hvitvin og gode rødviner som du får for helt ned i 25 kroner flaska.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *