• Meny
  • Meny

Magaluf på Mallorca

Magaluf er en feriefavoritt på vestkysten av Mallorca, som er kjent for å tiltrekke seg festglad ungdom. Det er først om fremst britene som drar til Magaluf, men det er også et godt utvalg av skandinaver, russere og tyskere der.

I Magaluf er det først og fremst høye hoteller fra 70-, og 80-tallet, og standarden på disse hotellene er ikke verdens beste. Det er likevel flere fine hoteller der i alle prisklasser, og dersom du ønsker litt mer luksus finnes det alternativer som tillater dette.

Party på Magaluf

Magaluf er blitt en populær by for ungdommer og andre som vil kose deg i sola om dagen og feste om kvelden. I sommermånedene er det omtrent kun festglade ungdommer der, og hele byen forvandles til én stor fest. Om vinteren er klientellet litt annerledes, men det regnes likevel som er partydestinasjon.

Det er en hel rekke utesteder, barer og nattklubber i Magaluf, og prisene på alkohol er noe lavere enn på resten av øya. Det skal sies at man kommer til å møte på horder av full ungdom i Magaluf om natta. Barnefamilier og andre som ønsker en stille og rolig ferie heller bør vurdere plasser som Alcudia eller Palma de Mallorca. Les forøvrig mer om priser på alkohol i Spania.

Det i først og fremst i bargaten Punta Ballena du finner utestedene, men hvis du er ute etter nattklubben BCM finner du den i Avenida S’Olivera. På BCM har de jevnlig DJ-er som spiller live, skumfester og andre slike begivenheter, som har sørget for å gjøre utestedet til et av Mallorcas beste.

Magalufs attraksjoner

Ettersom klientellet i Magaluf stort sett er ungdommer som er ute etter å drikke seg fulle så er mye av byens attraksjoner rettet mot denne målgruppen.

Katmandu Park er en slags fornøyelsespark som har et bredt spekter av festlige attraksjoner for store og små. Blant annet er det en fullverdig 4D-kino der, en meget stor og kostbar minigolfbane og et spøkelseshus. I motsetning til spøkelseshus flest er dette rettet mot voksne, og derfor ganske mye skumlere enn de man kjenner til fra Tusenfryd og Liseberg. Denne fornøyelsesparken ligger rett ved BCM, og mange tar derfor en tur til Katmandu Park før de fester på BCM om kvelden.

Omtrent 400 meter ut fra stranda ligger den lilla øya Isla de sa Porrassa. Det er en øde øy, men om sommeren er det godt med turister som drar ut dit for å kose seg. De fleste som drar ut dit leier en liten robåt, men det er også noen som svømmer ut. På denne øya kan du forvente høy partyfaktor selv på dagtid, som regel alltid med svært høy trivselsfaktor.

Kriminalitet på Magaluf

Ungdom som drikker og sløser med penger blir naturlig nok et rimelig enkelt offer for kriminelle, og det skal sies at det er mer kriminalitet i Magaluf enn ellers på Mallorca. Etter at utestedene begynner for kvelden begynner også kriminelle å lete etter personer som går med mye kontanter. Derfor bør man alltid være forsiktig med å ha for mye kontanter, og helst legge igjen klokker, smykker og telefoner i safen på hotellet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *