• Meny
  • Meny

Fotballkamp i Spania

Skal du ta et solid innpust av den spanske lidenskapen burde du i tillegg til det spanske nattelivet, også være tilstede under en fotballkamp spilt på en av de enorme arenaene. Blant de mest populære spanske fotballagene burde du absolutt få med deg en fotballkamp med enten Real Madrid eller FC Barcelona.

Det aller beste er selvfølgelig om du får tak i billetter til toppoppgjøret der lagene møtes. Da er du sikret en uforglemmelig opplevelse, selv for personer som ikke i utgangspunktet er interessert i fotball.

Real Madrid

Real Madrids hjemmebane Estadio Santiago Bernabéu finner du fem kilometer nord for bykjernen. Hit kommer du deg enkelt med byens kollektivtrafikk og dersom du bruker t-banen kan du gå av på t-banestasjonen «Santiago Bernabeu». Da har du kun få minutters gange til fotballarenaen.

FC Barcelona

Fem kilometer vest for bykjernen ligger FC Barcelonas hjemme bane Camp Nou. For å nå denne enklest mulig kan du bruke Barcelonas t-bane og gå av på stoppet «Les Corts». Derfra er det kun 10 minutter til fots før du er på Camp Nou.

Billettpriser

Bestilling og kjøp av billetter foregår som regel på nettet, billettluken på hjemmelagets bane eller av svartebørshaiene som fort tar dobbel pris per billett. Når du skal bestille billetter kan du ofte velge mellom langsidebilletter, billetter med begrenset sikt (f.eks bak mål eller bak kameraer) eller såkalte VIP-billetter der du har tilgang på en lounge med servering av drinker og kanapeer.

Billettprisene varierer enormt etter plassering og hvilke lag som spilles. Dårligste plassering mot et svakt bortelag koster fra 150 kroner og oppover, mens billetter i kampen mellom Real Madrid og FC Barcelona fort kommer opp i flere tusen kroner.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *